Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1492.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Nasi goreng
40min
Korean fried chicken
4 Std.
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min