Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1492.4 mg
Alternatieve recepten
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
One Pot Chicken Rice
50min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Pad kra pow
45min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
All-in-one chicken Congee
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min