Apparaten en Accessoires
Fideuá van groenten
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui in kwarten gesneden120 - 150 g
-
paprikapoeder1 tl
-
groene paprika in stukken gesneden100 g
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden250 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
rijpe tomaten in stukken gesneden150 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
geel kleurstofpoeder½ tl
-
water800 g
-
1 - 2 tl zoutbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
fideuà korte holle pasta350 g
-
doperwten, bevroren50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1343 kJ /
321 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
48.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Vegetarische bruine rijst
40min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Zalm en venkel risotto
25min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Japanse kip curry
55min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Arabische kip met couscous
45min
Couscous met lam en groenten
50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Snelle Thaise kipcurry
40min