Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 120 - 150 g ui, in kwarten gesneden
- 1 tl paprika poeder
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 150 g rijpe tomaten, in stukken gesneden
- 1 snuifje saffraan draadjes
- ½ tl geel kleurstofpoeder
- 800 g water
- 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)
- 350 g fideuà korte holle pasta
- 50 g diepvriesdoperwten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Vegetarische chili
Keine Bewertungen
Amandelpap
10 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min