Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 20 g lente-ui, in stukken (optioneel)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
of 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 分钟
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40 分钟
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Energiesmoothie
10min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 分钟
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 分钟
Quinoa salade met knapperige groenten
30 分钟
Stoofgerecht met tofu
30 分钟
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 分钟