Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 20 g lente-ui, in stukken (optioneel)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
of 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Vegetarische bonenburger
1h 20 min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 Std. 15 Min