Apparaten en Accessoires
Taboulé met quinoa en tonijn
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout½ tl
-
quinoa75 g
-
citroen bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)½
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
lente-ui (optioneel) in stukken20 g
-
3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjeskoriander gewassen en gedroogde blaadjes3 - 4 takjes
-
verse muntblaadjes gewassen en gedroogde blaadjes2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)100 g
-
chilipoeder naar believen1 - 2 snuifjes
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
komkommer in stukken100 g
-
tonijn, uit blik goed uitgelekt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1402 kJ /
335 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bananen powerballs
15min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Energiesmoothie
10min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Penne met mosselen
1u. 5min
Garnituur van courgette
30min
Kwarktaart in potjes
4u.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Groentensaus voor pasta
40min