Apparaten en Accessoires
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 portie
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
720.7 mg
Eiwitten
48.6 g
Calorieën
3317.8 kJ /
793 kcal
Vetten
31 g
Vezels
16.8 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
91.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Stoofvlees
3u. 10min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min