Apparaten en Accessoires
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
695 mg
Eiwitten
28.4 g
Calorieën
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Vetten
47.9 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
18.8 g
Koolhydraten
98.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Groente-Omeletten
30 menit
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 menit
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Tanpa peringkat
Hummus
5 menit
Kimchi mac&cheese
50 menit
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Tanpa peringkat
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Tanpa peringkat
Chorizo Quiche
2j 30 menit
Cheesecake
1j 30 menit
Speculoos druiven tiramisu
1j
Familie kip galette
1j 55 menit
Mango Dessert met Passie Fruit
10 menit