Apparaten en Accessoires
Mediterraans Rozemarijnbrood
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 55min
12 portie
Ingrediënten
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
211.7 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1072 kJ /
256 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
35.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Brak ocen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Brak ocen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Brak ocen
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen
Rugelach met pistache-halva
Brak ocen
Vanillesiroop
30 min
Crème anglaise
15 min
Roodbruin gekleurde eieren
Brak ocen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Mokka-pompoen frappuccino
20 min