Apparaten en Accessoires
Roggebrood
Voorbereiding 15min
Totaal 10u.
16 sneetjes
Ingrediënten
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
4 g
Calorieën
516 kJ /
123 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Creatief Basisbrood
45min
Chorizo Quiche
2u. 30min
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Kracht Muesli
25min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen