Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1000 g water
- 450 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 15 g boter
- 1 bos verse basilicumbladeren
- 3 eieren
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1247.2 kJ / 300.2 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Rode kool cups met kip
25min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min