Apparaten en Accessoires
Kleine aspergeflans
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17.8 g
Calorieën
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
5.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Rode kool cups met kip
25min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Yoghurt en muntdressing
15min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Kokos Dahl
25min