Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g sjalotten
of 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optioneel)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Pas d’évaluation
Drie kaas pides
1h 40min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Sojabolognese
40min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Vegetarische bonenburger
1u. 20min