Apparaten en Accessoires
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (optioneel) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (optioneel)2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1987 kJ /
475 kcal
Vetten
24 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
50 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Paksoi en ham rijst
40min
Gierst met kip en curry
35min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min