Apparaten en Accessoires
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (optioneel) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (optioneel)2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1987 kJ /
475 kcal
Vetten
24 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
50 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Italiaanse brunch
1u. 30min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.