Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g sjalotten
of 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optioneel)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische hamburger
45min
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Vegan red velvet cupcakes
4h
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met broodknoedels
1 godz. 5 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Linzensoep met spinazie
50min