Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vermut blanco
- 20 g de vino de Oporto
- 200 g de ramilletes de brócoli
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso, salpimentados
- 100 g de nata para cocinar
- 80 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de maicena
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de sal
- 75 g de turrón de Jijona blando
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 25.94 g
- Koolhydraten
- 9.37 g
- Vetten
- 13.77 g
- Vezels
- 2.35 g
Alternatieve recepten
Bacalao con langostinos
1 Std.
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min