Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vermut blanco
- 20 g de vino de Oporto
- 200 g de ramilletes de brócoli
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso, salpimentados
- 100 g de nata para cocinar
- 80 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de maicena
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de sal
- 75 g de turrón de Jijona blando
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 25.94 g
- Koolhydraten
- 9.37 g
- Vetten
- 13.77 g
- Vezels
- 2.35 g
Alternatieve recepten
Magret de pato con salsa de granada
45 Min
Magrets de pato con peras
1 Std.
Rollos de sardina al horno
30 Min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Salmón con salsa de naranja
25 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Timbal de morcilla con judías pintas
25 Min
Picantones con salsa de uvas
40 Min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Pastel de salmón
2h 20 min