Compatibele versies
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 7 dientes de ajo
- 30 g de azúcar
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
- 2 manojos de espárragos verdes (500 g)
- 120 g de frambuesas frescas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 23.66 g
- Koolhydraten
- 11.78 g
- Vetten
- 12.04 g
- Vezels
- 3.43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con salsa de roquefort
25min
Mero con salsa de queso feta y limón
40min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1h
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50 min.
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min