Compatibele versies
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 7 dientes de ajo
- 30 g de azúcar
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
- 2 manojos de espárragos verdes (500 g)
- 120 g de frambuesas frescas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 23.66 g
- Koolhydraten
- 11.78 g
- Vetten
- 12.04 g
- Vezels
- 3.43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de bogavante
50 Min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20min
Tartar de buey
10min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 godz. 40 min
Tosta de setas al vino de Madeira
30min
Boletus con foie en papillote
30min
Brochetas de emperador con gambones
20min
Trifle de fresas con mascarpone
3 godz. 20 min