Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
- 1 guindilla fresca sin semillas
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 100 g de vino blanco seco
- 10 g de vinagre de vino blanco
- 1 pellizco de sal
- 200 - 250 g de rodajas de merluza
- 200 - 250 g de cola de rape sin piel con hueso
-
200 - 250
g de sepia limpia
of 200 - 250 g calamar fresco limpio -
200 - 250
g de gambones frescos
of 200 - 250 g de langostinos crudos sin pelar - 200 - 250 g de mejillones limpios
- 200 - 250 g de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal, aclaradas y escurridas)
- 8 rebanadas de pan
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1834 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 45.97 g
- Koolhydraten
- 25.26 g
- Vetten
- 17.01 g
- Vezels
- 2.84 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema catalana
40 Min
Arroz empurdanés
1j
Caldereta de dorada
40 Min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1j 10 menit
Zarzuela de pescados y mariscos
1j
Arroz con pulpitos de playa
1h 5 min
Pollo guisado con langostinos y almejas
40 Min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1j
Menú: Bullabesa
1h 5 min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 Min
Guiso de pulpo
45 Min