Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso de cabra en rulo
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 cucharada de miel
- 4 - 6 gotas de salsa inglesa (p. ej. Perrins®) (optioneel)
- 1 cucharada de brandy
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
10
hojas de albahaca fresca (cortadas en tiras finas)
of 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 1896 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 29.66 g
- Koolhydraten
- 15.24 g
- Vetten
- 30.43 g
- Vezels
- 0.57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20min
Salsa de torta del Casar
10min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9 Std. 10 Min
Albóndigas con setas
35min
Canelón de jamón ibérico
6 Std.
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Salsa Blue cheese
5min
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
30min
Patatas con salsa de cabrales
50min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 godz. 30 min
Salsa de queso azul
10min