Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de vino blanco
- 500 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 2 hojas de laurel secas
- 2 clavos
- 1 cucharadita colmada de sal
- 500 g de setas frescas (boletus, champiñones, de cardo, etc.)
- 8 granos de pimienta negra
- aceite de oliva virgen extra para llenar el tarro (aprox. 300 g)
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 948 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1603.1 mg
Alternatieve recepten
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Café irlandés (Irish coffee)
15min
Aceites aromatizados de especias y hierbas
10min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Sardinas a la sal
40min
Calabacín confitado
40min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Bígaros al vapor de algas
30min
Aceites aromatizados de larga duración
10min
Sal de algas para pescados y mariscos
5min
Conserva de calabacín picante con tomate
1 godz. 40 min
Timbal de morcilla con judías pintas
25 Min