Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 picantones
- 500 g de uvas negras
- 50 g de salsa de soja
- 100 g de miel
- 50 g de kétchup
-
½
cucharadita de pimienta de Sichuán
of ½ cucharadita de pimienta negra molida - 100 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1526 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 35.47 g
- Koolhydraten
- 42.22 g
- Vetten
- 6.03 g
- Vezels
- 0.61 g
Alternatieve recepten
Codornices en escabeche de boletus
25h
Magret de pato con salsa de granada
45min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Picantones a la cerveza
2h
Pato relleno a la navarra
3u. 15min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Codornices al limón
45min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Cochinillo asado con patatas panadera
2h 30min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min