Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ costillar de cordero deshuesado (abierto en una pieza, aprox. 800-1000 g)
- 2 cucharada de caramelo líquido
- 2 cucharada de extracto de buey
- 2 pellizco de pimienta negra recién molida
- 2 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 30 g de manteca de cerdo
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 manzanas reineta (peladas y descorazonadas, cortadas en cuartos)
- 50 g de pasas sin semillas
- 250 g de cebollitas francesas
- 1250 - 1500 g de agua (para el vapor)
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1549 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Paletillas de cordero asadas
2h 40 min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Cordero guisado con uvas blancas
1 Std.
Costillas de cerdo con glaseado balsámico al chocolate
2h
Albóndigas con setas
35min
Picantones a la cerveza
2h
Piernas de cordero con dos rellenos
2 Std. 15 Min
Muslitos de codorniz con salsa de tamarindo
40 Min
Menú: Mejillones con salsa maltesa. Caldereta de dorada y marisco. Postre de cítricos
1 Std.
Picantones con salsa de uvas
40 Min