Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lámina de masa de hojaldre extendida (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pintar
- 1 - 2 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 200 g de vino blanco seco
- 200 g de repollo verde rizado cortado en juliana
- 50 g de zanahoria cortada en bastones finos
- 100 g de calabacín con piel cortado en dados
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 sobre de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50 Min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Lasaña fría de pisto y atún
9 Std.
Canelones de verdura y mascarpone
1h
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Hojaldres con berenjena
40min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanadillas de pulpo
1h 30min
Empanada de maíz con congrio
2 godz.