Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lámina de masa de hojaldre extendida (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pintar
- 1 - 2 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 200 g de vino blanco seco
- 200 g de repollo verde rizado cortado en juliana
- 50 g de zanahoria cortada en bastones finos
- 100 g de calabacín con piel cortado en dados
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 sobre de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Pimientos de piquillo rellenos de seitán con salsa de calabacín
35 Min
Empanada de setas al cabrales
4h
Berenjenas a la crema
1h
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min
Hojaldres con berenjena
40min
Rollos de sardina al horno
30min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50 min
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
40min
Empanada rusa de salmón (Kulibiak)
1h 30min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Volovanes de bacalao
50min
Chipirones rellenos
1h 10min