Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 250 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal
- 10 - 12 corazones de alcachofa frescos (de aprox. 50 g c/u)
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 2 hojas de laurel secas desmenuzadas
- 3 pellizcos de perejil seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 10 granos de pimienta negra
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para cubrir)
- agua
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1490.7 mg
Alternatieve recepten
Sardinas en escabeche
48 godz. 25 min
Cebolla en escabeche
24h
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12ωρ. 30 λεπτ.
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Manzanas al vapor
1 Std. 10 Min
Conserva de tomates cherry
1 godz. 30 min
Jardinera de verduras en vinagre
984h
Alcachofas a la romana
50min
Pan de higos
72 godz. 5 min
Berenjenas y calabacines marinados
1 godz. 30 min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Bonito en escabeche
24 godz. 25 min