Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 923 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 33.42 g
- Koolhydraten
- 1.75 g
- Vetten
- 8.91 g
- Vezels
- 0.54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Rodaballo al vapor con uvas
30 min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6sa 20 dk
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 godz.
Menú: Cogollos con muffins de salmón. Carrilleras con sepia. Turrón de crema de whisky
1 godz.
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min