Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 923 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 33.42 g
- Koolhydraten
- 1.75 g
- Vetten
- 8.91 g
- Vezels
- 0.54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1 Std.
Berberechos al vapor con lima
20 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 Min
Rodaballo al vapor con uvas
30 Min
Dorada con salsa Bercy
35 Min
Rape al limón con anchoas
25min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25min
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 godz. 30 min
Dorada rellena de hinojo y manzana a la sidra
45 Min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min