Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pan blanco duro
- 500 g de agua
- 250 g de patatas con piel, lavadas (en rodajas de 5 mm)
- 150 g de bulbo de hinojo (en tiras de 5 mm)
- 250 g de calabacín (en rodajas de 5 mm)
- 150 g de cebolla roja en juliana
- 300 g de champiñones frescos en cuartos
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 - 2 cucharaditas de tomillo seco
- 2 - 3 tomates en rama (en rodajas de 5 mm)
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de harina
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1000 g de boquerones frescos limpios (sin cabeza, vísceras ni espina central)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2058 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 godz.
Alcachofas a la cerveza
45 min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 godz.
Boquerones en vinagre
48 Std.
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30 min
Alcachofas a la romana
50 min
Berenjenas rellenas con huevo
1 godz.
Ensaladilla de patata con bogavante
1 godz. 25 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Patatas bravas en tempura
1h 10min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min