Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pan blanco duro
- 500 g de agua
- 250 g de patatas con piel, lavadas (en rodajas de 5 mm)
- 150 g de bulbo de hinojo (en tiras de 5 mm)
- 250 g de calabacín (en rodajas de 5 mm)
- 150 g de cebolla roja en juliana
- 300 g de champiñones frescos en cuartos
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 - 2 cucharaditas de tomillo seco
- 2 - 3 tomates en rama (en rodajas de 5 mm)
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de harina
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1000 g de boquerones frescos limpios (sin cabeza, vísceras ni espina central)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2058 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Brochetas de carne picada y aliño de tomate
30min
Cochinillo asado con patatas panadera
2h 30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Revuelto de ajetes
10 Min
Entrecot de ternera con ensalada campera (HESTAN CUE)
50min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 Std. 40 Min
Dorada a la veneciana
55 min
Cordero al ajillo
1h
Aleta de ternera rellena con puré de patatas
55 min
Sardinas en papillote
25min