Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buñuelos de arroz
- 20 g de pan en rebanadas
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 1 huevo
- 60 g de arroz
- 100 g de aceite de oliva (para freír los buñuelos)
Potaje
- 30 g de pan en rebanadas
- 10 - 15 g de almendra cruda sin piel
- 130 g de cebolla en trozos
- 60 g de pimiento rojo en trozos
- 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de lomos de bacalao desalado
- 300 g de patata en trozos
- 100 g de acelgas troceadas
- 600 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2275 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 5798.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Potaje de vigilia
30min
Sopa campera
1h
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Patatas guisadas con huevos
45min
Cazuela de rape rusadir
1h
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Arroz meloso con verduras
1h
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45min
Pestiños borrachuelos
50min
Frito mallorquín de verduras
1h