Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pierna de cordero
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de champiñones frescos
- 3 cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 130 g de carne picada de cerdo
- 20 g de piñones
- 1 huevo ligeramente batido
- 1 pierna de cordero deshuesada, aprox. 1200g (ver sugerencia)
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata
- 1000 g de patatas harinosas en rodajas de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de leche
- 30 g de mantequilla en trozos
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2613 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Canelones
13u. 30min
Canelones de ave Rossini
1h 40min
Solomillo Wellington
2sa
Ternera rellena de champiñones y queso azul
1sa 10 dk
Tronco de Navidad con frutas frescas
5h 30min
Raviolis de pollo y eneldo (Kreplach) - Israel
1h 30min
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
1sa 10 dk
Piernas de cordero con dos rellenos
2 godz. 15 min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2h 30min
Menú: Mejillones con salsa maltesa. Caldereta de dorada y marisco. Postre de cítricos
1sa
Rape al estilo de Lekeitio
40 min