Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de dientes de ajo
- 5 ramitas de romero fresco
-
50
g de beicon curado en lonchas
of 50 g de jamón en lonchas -
800
g de pata de pavo sin piel y con hueso (ver sugerencia)
of 800 g de cuartos traseros de pollo sin piel y con hueso - 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
-
100
g de beicon curado en lonchas
of 100 g de jamón serrano - 20 g de aceite de oliva virgen extra (2 cucharadas)
- 1300 g agua
- 600 g de patatas en trozos (4 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Albóndigas con salsa de tomate
45min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Caldereta de cordero
50 Min
Lomo de cerdo relleno con guarnición de endibias y tirabeques
3 Std. 30 Min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30min
Estofado de ternera con tortellini
1h
Cordero al vino tinto
45min
Carne guisada con fantasmas de patata
1h 30min
Estofado de ciervo con setas
1h
Cerdo asado crujiente con verduras y salsa de sidra (MEATER)
2h 20min