Compatibele versies
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 - 1500 g de solomillo de ternera en una pieza (24 cm)
Adobo
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de pimienta negra en grano
- 1 ½ cucharadas de extracto de buey (por ej. Bovril®)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada
- 1 cucharadita de semillas de hinojo (optioneel)
- ½ cucharada de sal
- 50 g de vermut rojo
Salsa de vermut
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de salvia seca desmenuzada
- 500 g de vermut rojo
- 1 ½ cucharaditas de extracto de buey
- 300 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 menit
Solomillo de cerdo a la cerveza
1j
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 Min
Solomillo Wellington
2h
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Pollo con miel y lima y chutney de mango
1j 15 menit
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1j 10 menit
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 Min
Dorada con salsa Bercy
35 Min