Compatibele versies
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 - 1500 g de solomillo de ternera en una pieza (24 cm)
Adobo
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de pimienta negra en grano
- 1 ½ cucharadas de extracto de buey (por ej. Bovril®)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada
- 1 cucharadita de semillas de hinojo (optioneel)
- ½ cucharada de sal
- 50 g de vermut rojo
Salsa de vermut
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de salvia seca desmenuzada
- 500 g de vermut rojo
- 1 ½ cucharaditas de extracto de buey
- 300 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 Min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30 Min
Dorada con salsa Bercy
35 dk
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 Std. 30 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 dk
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 Min
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
45 Min
Solomillo Wellington
2h
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Costillas con salsa de miel y bourbon
2 Std. 30 Min