Compatibele versies
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolleta en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 600 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de 3-4 cm
- 250 g de vino blanco seco
- 1 pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
- 70 g de tomate concentrado
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de zanahorias (en bastones de 3 cm)
- 150 g de nabo en trozos
-
150
g de judías verdes redondas frescas en trozos
of 150 g de judías verdes frescas en trozos -
150
g de guisantes frescos
of 150 g guisantes congelados - 8 cebollitas francesas
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1714 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 38.14 g
- Koolhydraten
- 13.74 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 6.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta de cordero
50 min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2h 50min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 godz.
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 godz. 15 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Guiso de judías carilla con chipirones
5 godz. 15 min
Cordero al vino tinto
45 min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 min
Caldo con ternera y verduras
1h 10min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 godz.
Estofado de cordero con berenjenas
1 godz.