Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pechuga de pavo a la sal y patatas
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel secas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1500 - 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- 550 g de patatas con piel, lavadas
Ajo atao
- 100 - 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo
-
30
g de zumo de limón
of 30 g de vinagre - 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 tarro de verduras variadas encurtidas en vinagre (optioneel)
- 6 - 12 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 974.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8 Std. 15 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1h
Pechuga de pavo al curry
50 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min
Remojón de naranja y bacalao
30min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1h
Lomo de cerdo con piña
1h 15min
Pechuga de pavo con hierbas a la sal
45 min
Chuletas de cordero con patatas panadera (HESTAN CUE)
35 min
Pechuga de pavo adobada al romero
4h 30 min