Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pechuga de pavo a la sal y patatas
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel secas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1500 - 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- 550 g de patatas con piel, lavadas
Ajo atao
- 100 - 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo
-
30
g de zumo de limón
of 30 g de vinagre - 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 tarro de verduras variadas encurtidas en vinagre (optioneel)
- 6 - 12 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 974.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8hod. 15min
Pechugas de pollo en escabeche de naranja y romero
8h 35min
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1 Std.
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1 Std.
Bruschetta de langostinos con cebolla roja
30 Min
Pata de pavo a las hierbas con batatas
1 Std. 30 Min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 godz.
Pechuga de pavo al curry
50 min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2h 10 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min
Frittata Caprese
30 Min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1 Std.