Compatibele versies
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lenguado entero limpio grande (sin piel y sin cabeza)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 5 pellizcos de hierbas secas variadas (cebollino, estragón, perejil y perifollo)
- ½ naranja con piel en rodajas
- 2 huevos
- 1 ½ naranja pelada (sin nada de parte blanca ni pepitas)
- 2 chalotas
- 100 g de vino de Jerez seco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 65 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1226 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 27.36 g
- Koolhydraten
- 4.13 g
- Vetten
- 18.55 g
- Vezels
- 0.69 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 godz.
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 Min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 Min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 Min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 Std. 30 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Merluza al cava
1 godz.