Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de agua
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de pimentón dulce
- 2 pellizcos de pimentón picante
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 180 g de pimiento rojo en dados de aprox. 2x2cm
- 180 g de pimiento verde en dados de aprox. 2x2cm
- 2 alcachofas frescas limpias, en trozos
- 150 g de champiñones en cuartos
- 150 g de coliflor en ramilletes pequeños
- 150 g de calabacín pelado, en dados de aprox. 2x2cm
- 150 g de guisantes (frescos o congelados)
- 300 g de patata en dados de aprox. 2x2 cm
- 10 dientes de ajo con piel, chafados
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 60 g de aceite de oliva
- 4 hojas de laurel secas
- 300 - 400 g de cebolleta (parte verde y blanca) en trozos de aprox. 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 cucharadas de eneldo fresco (u hojas de hinojo fresco)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1186 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 7.59 g
- Koolhydraten
- 15.43 g
- Vetten
- 21.29 g
- Vezels
- 8.09 g
Alternatieve recepten
Paella de verduras
40 Min
Coca de trempó de verano
1 Std.
Arroz meloso con verduras
1 Std.
Tortilla de patatas mediterránea
40 Min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Paella de verduras (HESTA CUE)
40 Min
Bollitori
40 Min
Fideos con alcachofas
45 Min
Bacalao al horno con brócoli
1 Std. 30 Min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 Std. 10 Min
Wellington de verduras
3 Std.
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35 Min