Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 5 ajetes
- 6 corazones de alcachofa frescos
- 100 g de habas congeladas
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de trigo tierno (por ej. Nomen®)
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1123 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 9.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 min
Alubias con tomate y cúrcuma
30min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Crema fría de judías blancas con ensalada de verduras
1h 15min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min