Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 5 ajetes
- 6 corazones de alcachofa frescos
- 100 g de habas congeladas
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de trigo tierno (por ej. Nomen®)
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1123 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 9.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de judías con borrajas
30min
Fideos con alcachofas
45 Min
Arroz con acelgas
40 Min
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35 min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Bollitori
40 Min
Arroz con habichuelas
1 Std.
Arroz meloso con verduras
1 Std.
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 Min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 Min
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3 Std.
Berenjenas al ajillo
50 Min