Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de avellanas
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para engrasar los moldes)
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de agua fría
Relleno
- 250 g de lombarda limpia y sin troncos cortada en trozos de 4 cm
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vino de Oporto
- 30 g de pasas sin semillas
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 huevos
- 150 g de queso fresco de cabra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 952 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50 λεπτ.
Empanada de setas al cabrales
4 Std.
Milhojas de repollo
1h 15min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 λεπτ.
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Mini cheesecakes de queso de tetilla con coulís de membrillo
1h 15min
Guarnición de lombarda
30 λεπτ.
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 λεπτ.
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1ωρ. 30 λεπτ.
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1ωρ. 10 λεπτ.
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 godz. 40 min