Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de avellanas
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para engrasar los moldes)
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de agua fría
Relleno
- 250 g de lombarda limpia y sin troncos cortada en trozos de 4 cm
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vino de Oporto
- 30 g de pasas sin semillas
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 huevos
- 150 g de queso fresco de cabra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 952 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Lasaña de brócoli
45min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1h 10min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Milhojas de repollo
1h 15min
Tirabeques crujientes y picantes
15min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Tatín de endibias, camembert y jamón
50 Min
Canelones de brócoli y puerro
1h