Compatibele versies
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de agua
- 400 g de ramilletes de romanescu
- 40 g de zumo de limón
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 275 g) extendida
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 5 huevos
- 300 g de crème fraîche
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de queso roquefort en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2232 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 44.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acelgas en adobillo
40 dk
Buñuelos de brócoli con salsa gorgonzola
1 godz. 20 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Costrada de espinacas y queso feta
1sa
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1sa
Pizza con bechamel de espinacas
1 Std. 10 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1sa 30 dk
Sopa de repollo, queso y beicon
45 Min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min