Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de dátiles sin hueso en mitades
- 50 g de azúcar de caña integral (panela)
- 250 g de calabacín troceado sin pelar
- 3 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para untar el molde)
- 180 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 60 g de nueces peladas en cuartos
- 20 g de pipas de girasol
- 20 g de pipas de calabaza
- 100 g de chorizo semicurado en trozos de 1 cm
- 50 g de chorizo semicurado en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 481.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel frío de pisto
3 Std.
Clafouti de uvas
2h
Puré de lentejas rojas y patatas rellenas
1 Std.
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50 Min
Pan de soda con yogur y miel
1 Std.
Pudin de brioche con pera y crumble de nuez
4 Std.
Sopa de patata al curry
45 Min
Terrina de pavo con frutos secos
1 Std.
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1h 40 min
Pudin de calabaza y naranja
1h 30min
Tarta de manzana y flan
3h 20min
Bizcocho de calabacín
1h 30min