Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de dátiles sin hueso en mitades
- 50 g de azúcar de caña integral (panela)
- 250 g de calabacín troceado sin pelar
- 3 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para untar el molde)
- 180 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 60 g de nueces peladas en cuartos
- 20 g de pipas de girasol
- 20 g de pipas de calabaza
- 100 g de chorizo semicurado en trozos de 1 cm
- 50 g de chorizo semicurado en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 481.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Confitura de calabaza
1 godz. 10 min
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1h 15min
Bizcocho de calabacín
1 godz. 30 min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Tarta de queso ricota con mermelada de higos
5 Std. 40 Min
Bizcochos de naranja y avellanas con chocolate para dos
35 min
Bizcocho de peras
1 godz.
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2 Std. 20 Min
Scones de calabaza
1 godz.
Plum cake de coliflor con cacahuetes
1h 15min
Bizcocho de pera con jengibre
1 godz.
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1 godz. 30 min