Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de dátiles sin hueso en mitades
- 50 g de azúcar de caña integral (panela)
- 250 g de calabacín troceado sin pelar
- 3 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para untar el molde)
- 180 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 60 g de nueces peladas en cuartos
- 20 g de pipas de girasol
- 20 g de pipas de calabaza
- 100 g de chorizo semicurado en trozos de 1 cm
- 50 g de chorizo semicurado en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 481.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de lima-limón y ciruelas
2 Std. 30 Min
Terrina de verano
24 godz. 20 min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1h 30min
Mantequilla de tomate
10min
Tortas blandas de anís
1h 20min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Empanada de caballa y espinacas
2 Std.
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34 Std.
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min
Pan de nueces
55 min
Lasaña de calabacín (Cocción lenta)
4h
Crema de lombarda
1 Std. 40 Min