Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g de agua
- 250 g de zanahorias tiernas (en bastones de aprox. 1x10 cm)
- 250 g de puerros finos (de aprox. 20 cm de largo)
- 150 g de espárragos verdes
- 150 g de ramilletes de brócoli pequeños
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- cubitos de hielo para el baño maría frío
- 1 cucharadita rasa de margarina
- 200 g de queso fresco
- 50 g de almendra molida
- 200 g de leche evaporada
- 3 huevos
- 50 g de tomate frito estilo casero
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 ½ cucharaditas de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 487.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Pudin de pescado
2h 15min
Lasaña de verduras al vapor XXL
50 Min
Pastel de calabacín y bonito
4 Std.
Coliflor con bechamel
55 min
Minipastel de pescado y marisco
40 min
Terrina de salmón con mango
3h 20min
Pudin de bacalao
2 Std. 30 Min
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2h 15min
Pudin de guisantes y zanahorias
1h 20 min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10 min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 godz.