Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blinis
- 100 g de trigo sarraceno en grano
- 200 g de leche
- 20 g de levadura prensada fresca
- ¼ de cucharadita de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 20 g de aceite
Tartar de salmón
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- 40 g de chalota
- 2 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (calidad de sushi) en trozos
- 150 g de salmón ahumado en trozos
- 35 g de zumo de limón
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 cucharada de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 15 g de alcaparras
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 815.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.
Steak tartare
30 Min
Ceviche de pulpo
10min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 dk
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4h 15min
Flores de alcachofa
2h
Lubina con salsa de trufa
40 分钟
Tartar thai de salmón
45 分钟
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 分钟