Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (sólo las hojas, limpias y secas)
- 2 dientes de ajo
- 1 tarro de corazones de alcachofa en conserva bien escurridas (peso neto 390 g, escurrido 230-250 g)
- 2 cucharadas de orégano seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 6 láminas de masa filo
- 150 - 170 g de mantequilla fundida
-
1
cucharada de semillas de sésamo
of 1 cucharadita de semillas de amapola
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 384 kJ / 91 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 86.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacines rellenos de brandada
1 Std. 30 Min
Milhojas de berenjena y queso de cabra al pesto
50 min
Champiñones empanados con salsa de cabrales
30 Min
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15 Min
Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas
20 Min
Cucuruchos de guacamole y queso cremoso
1 Std.
Hojaldre de setas y beicon
1 Std.
Limosneras de verduras y pollo
1 Std.
Milhojas de berenjenas con salsa de yogur y mostaza
40 Min
Miniquiches de espárragos y queso brie
1 Std.
Crujientes de espinacas con roquefort
25 Min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min