Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 ñora sin tallo ni semillas
- 5 avellanas
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel y sin espinas)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 20 g de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 884 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabaza con curry
35 Min
Pesto de rúcula y avellanas
5 Min
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 Min
Gazpacho de hummus
2 godz. 5 min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Barritas de pan a la cerveza con arándanos y pistachos
1 Std.
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2 godz. 5 min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 Min
Hummus de batata asada con crudités
30 Min
Hummus de calabacín con habitas
20 Min
Paté de alcachofas y tomate seco
5 Min
Tostas de sobrasada vegana
30 Min