Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brochetas
- 3 melocotones en almíbar (en mitades), en trozos de 2 cm
- 600 g de bonito fresco en dados de 2 cm
- 2 - 3 pellizcos de sal
Salsa
- 6 ñoras sin pedúnculo ni semillas
- 500 g de agua
- 250 g de cebolla roja en trozos de 3 cm
- 250 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 melocotón pelado y en trozos
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 Std.
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 Std.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Rulos de salmón
1 godz. 35 min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Tosta de guacamole con anchoas
10min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1 Std. 30 Min