Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brochetas
- 3 melocotones en almíbar (en mitades), en trozos de 2 cm
- 600 g de bonito fresco en dados de 2 cm
- 2 - 3 pellizcos de sal
Salsa
- 6 ñoras sin pedúnculo ni semillas
- 500 g de agua
- 250 g de cebolla roja en trozos de 3 cm
- 250 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 melocotón pelado y en trozos
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)
1 Std. 15 Min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 Min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade (HESTAN CUE)
45min
Tosta de caponata de manzana con sardinillas
45min
Salmón al horno con patatas panadera XXL
1 Std.
Lasaña de berenjena y marisco con vinagreta de langostinos para dos
35min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.