Compatibele versies
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de carne de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de aprox. 3 cm
- 6 cebollas Fuentes de Ebro (aprox. 1 kg)
- 80 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 4 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 1 diente de ajo
- 60 g de zanahoria en trozos
- 1 trozo de apio
- 80 g de champiñones frescos
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 60 g de jamón curado en dados
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 6 lonchas de queso de Tronchón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1637 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 757.8 mg
Alternatieve recepten
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Rape con salsa de carabineros
50 min
Caldereta de mejillones
45 min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1sa
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1sa
Fabes con pulpo
45 min
Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes
1 godz. 15 min
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1sa
Langosta asada rellena
45 min
Gominolas de cava
4h 30min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min