![Olleta de habichuelas con arroz y pencas Olleta de habichuelas con arroz y pencas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F776F272-81F4-4B5E-99F7-3761B3BB2975/Derivates/FA39FEC8-2BF9-4A0C-ACD7-14065F330FE7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 acelgas (en trozos)
-
1
chirivía en trozos (100 g)
of 1 zanahoria en trozos (100 g) - 100 g de patata cortada en trozos
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 150 g de cardo escaldadas (peladas y en trozos)
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca cortada en octavos
- 250 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1252 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 6.88 g
- Koolhydraten
- 38.45 g
- Vetten
- 13.12 g
- Vezels
- 6.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Monas de Pascua
2h 40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 dk
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 dk
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 dk
Arroz con habichuelas
1h
Arroz meloso con verduras
1h
Arroz con acelgas
40 min
Gazpacho de mero
1h 10 min.
Arroz caldoso con especias
40 min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 dk
Coca de mollitas
40 min
Pan de Calatrava al vapor
1j 15 menit