Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 100 g de vino blanco para cocinar (p.e. El Guiso®)
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pastilla de caldo de carne
- 800 g de manitas de cerdo en salsa, (p. ej. Polgri®)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 100 g de agua
- 800 g de berza de hoja lisa en conserva escurrida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1767 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 25.83 g
- Koolhydraten
- 20.84 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 11.61 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Callos con garbanzos
45min
Patatas guisadas con conejo
50min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Potaje de judías con borrajas
30min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Guiso marinero con patatas
45min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Judías blancas con costillas
45min
Cocido montañés
14h 20min