Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rodaballo asado
- 1 rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- ½ guindilla roja seca en aros
- 30 g de vinagre
Risotto de espárragos
- 40 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) desmenuzada
- 100 g de vino blanco seco
- 800 g de agua
- 1 manojo de espárragos verdes (en trozos de 2-3 cm)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2749 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 44.81 g
- Koolhydraten
- 63.05 g
- Vetten
- 25.13 g
- Vezels
- 2.55 g
Alternatieve recepten
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Berberechos en salsa verde
1h
Rape en salsa americana
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Txangurro
1h 10min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Rodaballo asado a la mediterránea
50 min
Besugo a la espalda
25 min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 min
Rodaballo con patatas panadera
40min