Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 120 g de aceite de oliva
- 400 g de patatas de guarnición
- 4 huevos
-
220
g berza de hoja lisa
of 220 g de grelos - 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 4 lomos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
- 3 dientes de ajo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1680 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 godz.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Rape a la jardinera
40 мин.
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Merluza a la gallega
40 мин.
Menestra de verduras
40 мин.
Bacalao con berza y garbanzos
50 мин.
Merluza al vapor de almejas
30 min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min