Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 120 g de aceite de oliva
- 400 g de patatas de guarnición
- 4 huevos
-
220
g berza de hoja lisa
of 220 g de grelos - 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 4 lomos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
- 3 dientes de ajo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1680 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menestra de verduras
40 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Merluza a la gallega
40 min
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1 godz.
Bacalao al horno con brócoli
1 Std. 30 Min
Rape a la jardinera
40 min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Sepia asada y guisantes con jamón
40 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min