Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Eiwitten
- 148 g
- Koolhydraten
- 103.8 g
- Vetten
- 106.2 g
- Vezels
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con calamares
40min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Alubias con bacalao
30min
Merluza a la gallega
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Patatas mare nostrum
1h
Marmitako de caballa
50 min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Guiso de pez espada con patatas.
35 min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 godz. 20 min
Guiso marinero con patatas
45 min