Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berenjena en dados
- 3 pellizcos de sal
- 2 dientes de ajo
- 6 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en juliana
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de carne de cordero (en dados de 3 cm)
- 1 cucharada de harina
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 100 g de vino blanco seco
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 100 g de tomate frito
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2024 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 27.68 g
- Koolhydraten
- 12.44 g
- Vetten
- 35.95 g
- Vezels
- 4.29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1sa
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 Min
Pollo al azafrán con champiñones
40 dk
Goulash de ternera con patatas y manzana
1 Std. 25 Min
Estofado de ternera con tortellini
1sa
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 dk
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 godz. 20 min
Pollo a la cazadora
40 dk
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1sa
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 godz. 20 min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40 dk