Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla en mitades
- 1 diente de ajo
-
150
g de salchichas ahumadas de cerdo alemanas (p. ej. bockwurst) en trozos
of 150 g de chorizo en trozos -
130
g de panceta ahumada, en dados
of 130 g de beicon ahumado, en dados - 20 g de aceite
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- ½ - 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de sal
- 240 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 240 g de judías rojas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 100 g de agua
-
130
g de nata agria
of 130 g de nata para cocinar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2030 kJ / 485.5 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pasta y judías pintas
40 Min
Judías blancas con costillas
45 Min
Arroz a la zamorana
45 Min
Guiso de judías rojas con costillas
40 Min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35 Min
Sopa de arroz y garbanzos
30 Min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 Min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min