Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 300 g de pimiento verde cortado en tiras
- 300 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 300 g de cebolla cortada en juliana
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 corvina (aprox. 1300 g) cortada en rodajas
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1701 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 31.19 g
- Koolhydraten
- 11.09 g
- Vetten
- 25.72 g
- Vezels
- 3.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Corvina con ratatouille
45min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Caballa con pisto de calabacín
30min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Filetes de trucha en papillote
30min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Atún con sabor a Huelva
1hod.
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50min
Dorada a la veneciana
55min
Lubina en salsa de salmorreta
25min