![Corvina a la roteña Corvina a la roteña](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FDFCA41-E242-479B-B825-22E50D502D1C/Derivates/445C71B1-A944-4C83-A030-0D58B58A7998.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 300 g de pimiento verde cortado en tiras
- 300 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 300 g de cebolla cortada en juliana
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 corvina (aprox. 1300 g) cortada en rodajas
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1701 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 31.19 g
- Koolhydraten
- 11.09 g
- Vetten
- 25.72 g
- Vezels
- 3.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza rellena con ajada de gambas
40 мин.
Atún con sabor a Huelva
1 godz.
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 min
Merluza a la gallega
40 мин.
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40 мин.
Bacalao dorado
25min
Corvina con ratatouille
45 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Bacalao Club Ranero
1 godz.
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min