Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chalotas
- 100 g de apio en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de carne de ternera sin nervios en trozos salpimentados
- 2 cucharadas de harina
- 100 g de vino blanco
- 300 g de judías verdes redondas frescas cortadas en dos
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita colmada de curry en polvo (picante o dulce)
-
200
g de salsa de tomate
of 200 g de tomate frito - 150 g de caldo de verduras
- 350 g de arroz basmati
- 700 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2812 kJ / 673 kcal
- Eiwitten
- 40.15 g
- Koolhydraten
- 81.2 g
- Vetten
- 20.85 g
- Vezels
- 5.75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de patatas con magro
1 Std.
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Muslos de pollo en salsa de pimiento y cuscús con calabacín y feta
55min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.
Ternera al chilindrón con cuscús
45 Min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 Min
Merluza con calabaza y patata
40 Min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 Min
Estofado de cerdo y pimientos de Padrón
40 Min
Pollo al estilo marroquí con cuscús (Melilla)
30 Min