Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 huevos
- 200 g de calabacín (sin piel y sin semillas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 300 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de aceite de oliva
-
300
g de salsa de tomate
of 300 g de tomate frito - 100 g de filetes de anchoa en aceite (escurridos y en trozos)
- 6 - 8 aceitunas negras
- 6 - 8 aceitunas verdes sin hueso
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1327 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Frittata de verduras de primavera con hierbas aromáticas
30min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa de trucha del Órbigo
35min
Menestra de verduras
40min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30min
Porrusalda con calabaza
50min
Patatas a la riojana
40min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Guarnición de pimientos de Padrón
25min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min