Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 1 diente de ajo
- 70 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de caldo de ave
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
- almendras laminadas tostadas (para espolvorear) (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2055.3 kJ / 491.7 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de espárragos blancos
25min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1h
Crema de champiñones
20min
Crema bretona (de judías blancas)
30min
Vichyssoise
2u. 20min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Crema fría de manzana al curry
5 godz. 40 min
Sopa griega de tomate y yogur
10min
Crema de cebolla con cerveza
1 Std. 10 Min