Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 1 diente de ajo
- 70 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de caldo de ave
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
- almendras laminadas tostadas (para espolvorear) (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2055.3 kJ / 491.7 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de champiñones
20min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1 Std.
Crema bretona (de judías blancas)
30 Min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Vichyssoise de espárragos
30 Min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 Min
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de almendras con albóndigas muñeco de nieve
50 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Vichyssoise de apio
40 min