Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 - 1500 g de alcachofas frescas grandes (6 unidades)
- 8 ramitas de perejil fresco
- 150 g de puerro en rodajas
- 200 g de patata
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 900 - 1000 g de agua
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolla
- 20 g aceite de oliva
- 60 g de jamón serrano en dados pequeños
- 60 g de vino blanco
- 100 g de gambas crudas peladas (en trozos de 1-2 cm)
- pimienta negra recién molida para espolvorear
- aceite de oliva para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 796 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 21.1 g
- Natrium
- 579.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofas con champiñones y beicon
50 Min
Crema de alcachofas
45 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1sa 30 dk
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 Min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1sa 30 dk
Crema de chirivía y manzana
30 Min
Crema de calabacín y aguacate
30 Min
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1sa
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2 Std. 30 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Rape al oporto
50 Min